GOSPELKORET SHINE søger ny korleder med opstart snarest muligt.

Gospelkoret Shine er et veletableret kor, som har eksisteret siden 1998. Shine synger gospel og vi elsker det! Vi synger oftest trestemmigt, hvor stemmefordelingen er sopran, alt og tenor. Vi har et “gammelt” repertoire, som vi gerne synger fra, men vi er også friske på at lære nye sange, så vi får et godt mix af gammelt og nyt. Det musikalske niveau vægtes højt, selvom der ikke er stemmeprøve. Koret har band tilknyttet (pt en trommeslager, vi håber også at finde en bassist). Bandet kommer også hver mandag til øvelserne. Til koncerter kan der hyres pianist ind, men vi forventer du selv som minimum spiller klaver til øvelserne.

Koret har et rummeligt og varmt fællesskab med plads til kormedlemmernes forskelligheder.  Vi vægter nærvær, sammenhold og humor højt. Vores motto er, “at vi alle skal gå gladere hjem, end vi var, da vi kom!” Det gælder til mandag aftens korøvelse, der giver glæde og  god energi til den nye uge, men også til vores koncerter, hvor vi gerne deler glæden med vores publikum.

Hvor: Nørresundby Baptistkirke, Vestergade 73, 9400 Nørresundby – Shine har et mangeårigt værdifuldt og godt samarbejde med kirken (Baptistkirken NørresundbyVodskov) 

Hvornår: Mandage kl. 19.00 – 21.30 (incl. kaffepause) Der er typisk 15-16 øvelser pr sæson.

Hvem: Koret er åbent for ALLE som har lyst til gospelsang og fællesskab. 

Hvor mange: Koret har ca 40 medlemmer, men til en alm. koraften er der oftest mellem 35 og 40 sangere + band.

Lønnen udbetales af kirken og er pt. 3.750,- om måneden i 10 måneder om året og dækker alle aktiviteter (ugentlige øvelser, koncerter, bestyrelsesmøder, forberedelse o.a.) Afholdes der workshops eller lign. kan disse eventuelt aflønnes separat efter aftale med bestyrelsen. 

Om dig: Du har først og fremmest lyst til at engagere dig i koret og lade dit humør og engagement smitte af på os. Du har lyst til at indgå i et positivt samspil med koret, så vi i fællesskab får skabt en god stemning og lækker gospelmusik. Du har erfaring som korleder, er mødestabil og kommer velforberedt til øvelserne – og så må du meget gerne have lyst til at være korleder for Shine i en længere periode. Derudover skal du kunne fungere som kapelmester for vores band. Koret har en aktiv bestyrelse, som gerne vil hjælpe med alt det, vi overhovedet kan ift. korets liv. 

Er du interesseret i at blive SHINE’s nye korleder, så send os en ansøgning på bestyrelse@shine.dk.  Vil du vide mere, så kontakt korets formand Lene Brohus her: rlbrohus@gmail.com eller på tlf: 51512568

På linket kan du få en lille smagsprøve fra en af korets tidligere koncerter: https://youtu.be/svwNgeGeRrQ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.